9,2
628 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

628 beoordelingen - Powered by TNS

Kundig en zeer betrouwbare garage

familie Kastenberg (Wierden )
18-02-2015

De service, deskundigheid en klantvriendelijkheid was optimaal

Jan Zetzema (Grou Friesland)
18-02-2015

Ben zeer tevreden over deze garage. Ben hier al 30 jaar klant naar alle tevredenheid. Tevens ben ik zeer tevreden over het merk Toyota Mijn vorige Toyota had ik 300.000 km mee gereden zonder problemen.

Anoniem
18-02-2015

We zijn erg blij met onze toyotadealer. We kunnen altijd terecht. Ze luisteren naar je vraag en een geweldige service. En ze zijn niet beroerd om iets nog eens te bekijken als je dat wilt . De sfeer is er altijd prettig met vriendelijke mensen! .

fam. Kotten (Hengelo)
18-02-2015

Klantvriendelijk, duidelijk en behulpzaam.

Anoniem
12-02-2015

goede service, goede ontvangst, afgesproken werktijd klopt, goede uitleg van de verrichte wekzaamheden, goede koffiefaciliteiten. Ontvangstruimte mag wat warmer zijn.

André van Aarnhem (Goor)
11-02-2015

Omdat ik daar uitstekend behandeld wordt.

J Postma (Wierden)
11-02-2015

Deskundig envriendelijk

Dhr dijkstra (Almelo)
05-02-2015

Hebben bij deze dealer onze 3e Toyota gekocht. Worden altijd correct en op een prettige en informele manier behandeld. Dit geldt voor de verkopers, de receptie en de garagemedewerkers. Kortom, ik voel me bij deze dealer senang.

Anoniem
28-01-2015

Geeft vertrouwen plus deskundige informatie

Anoniem
28-01-2015

goede service

Anoniem
06-01-2015

volledig tevreden

Jan Hümmels (Tubbergen)
23-12-2014

Prettige garage. Vriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen.

Erik Wijnholds (Almelo)
11-12-2014

Toyota dealer Almelo is zeer betrouwbaar, klantvriendelijk en staat altijd klaar voor zijn klanten.

mevrouw khan-Kolstee (Almelo)
09-12-2014

Klantvriendelijkheid. Nemen alle tijd voor je. Er wordt goed uitgelegd wat de nieuwe dingen in de auto zijn. Ook wanneer het veel is, nemen ze de tijd om het te herhalen of nog eens uit te leggen. Ik kan niet bedenken wat ze beter zouden kunnen doen voor mij. 👍

Arianne (Almelo)
08-12-2014

Prettig omgang

Andre Bosch (Vriezenveen)
03-12-2014

goede service klantvriendelijk

B.J. (Jan) Kleinjan (Vroomshoop)
02-12-2014

Onderscheidend van collega-garages. Uiterst vriendelijk, deskundig en klantgericht. Aanrader

ruud van der kolk (almelo)
02-12-2014

Klantvriendelijk

Anoniem
22-10-2014

Klant is hier nog echt klant. Er wordt goed overlegd bij een grote of kleine beurt en men komt de afspraken goed na.

Assink H.B.W. Dhr. (Hengelo)
21-10-2014

goede service's vlotte bediening, dichtbij in het dorp zelf, medewerkers hebben een plezierige uitstraling geen driedelig pak mentaliteit.

Anoniem
16-10-2014

Ik word daar altijd goed behandeld. Maar vooral een eerlijke inruil prijs.

jansje Aalderink (vroomshoop)
16-10-2014

Al vele jaren klant bij deze garage, uitstekende service en vriendelijk personeel.

E.h. Grondman
16-10-2014

correct in afspraak en afhandeling

Dhr slagers (Enter)
14-10-2014

goede service en overleg! voor reparatie

R. Schouten (Fleringen)
14-10-2014

Betrouwbare eigenaaar/eigenaren en betrouwbare medewerkers. Goede ontvangst. Goede service

B.J. (Jan) Kleinjan (Vroomshoop)
14-10-2014

deskundig / goede service / betrouwbaar

Anoniem
13-10-2014

Wij kopen hier graag een auto, want we hebben het gevoel dat we hier fair behandeld worden.

Henk en Alie Bakker. (Rijssen.)
08-10-2014

ja ,ik ben heel erg tevreden dus vind ik een 8 een heel mooi cijfer, succes verder

Anoniem
08-10-2014

Ik heb naar de dealer toe geen enkele negatieve opmerking. Naar de TOYOTA organisatie heb ik wel een opmerking. In mijn Toyota zit een touch en Go navigatiesysteem, ik heb daarvoor een update gekocht en merkte kort daarna al dat die niet up to date is. Ik zou het normaal vinden als zo'n gekocht product nog minimaal 2 jaar "up to daten" zou zijn

BertRoelofs (Schoonebeek)
06-10-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.