9,2
602 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

602 beoordelingen - Powered by TNS

Prima garage, goede service, altijd vriendelijk geholpen.

J.mikkers (Almelo)
07-02-2020

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Vanaf het moment dat je iemand aan de telefoon hebt tot in de werkplaats, heb ik het gevoel gekregen dat er meegedacht wordt in oplossingen.

Arjen Voortman (Rijssen)
05-02-2020

uitstekende service, werkzaamheden altijd naar tevredenheid uitgevoerd

Heidi Jansen (Almelo)
05-02-2020

Bijzonder klantvriendelijk bedrijf, waar je altijd met de grootste zorg en correct wordt geholpen. Kortom een voorbeeldig bedrijf.

Dhr. G.J.H.F Steenbergen (Almelo)
31-01-2020

Goede service

Martijn (Vriezenveen)
31-01-2020

Al vele jaren klant bij deze dealer. Zeer tevreden over de wijze waaop we altijd worden behandeld door ALLE medewerkers! Prettige manier van de koop van een auto en de wijze waarop afspraken worden nagekomen. Dat alles met een prima product: Toyota!

H. Busch (Haaksbergen )
29-01-2020

Goede verhouding prijs en kwaliteit & prettig contact.

Dhr. R. Lentink (Vriezenveen)
24-01-2020

Goed geholpen

H Kruiskamp (Vriezenveen)
17-01-2020

prima uitleg goede inruilprijs

Bart Oosterkamp (Almelo)
08-01-2020

Eerlijk en betrouwbare service. Komen altijd hun afspraken na. Lekker handig een Toyota dealer in de buurt.

Wichard Prinsen (Vriezenveen )
30-12-2019

Eerlijk bedrijf en goede monteurs.

R. Henstra (Almelo)
30-12-2019

Altijd vriendelijk en zeer correct. Zo betrouwbaar als het merk zelf. Echt een aanrader.

Henjo (Vriezenveen)
18-12-2019

Omdat ik goed geholpen ben.Ik heb een lease auto aangeschaft bij toyota Peterman in Oldenzaal maar dit is makkelijker omdat ik in Almelo woon.

Martin Haakmeester (Almelo)
18-12-2019

Klant vriendelijk en fijne hulp bij onderhoud auto

Mevr flinkers (Bore)
18-12-2019

goede keurige behandeling

Henk Eshuis (Almelo)
18-12-2019

kundig en adequaat onderhoud van mijn autoen sympathieke bejegening van mij als klant

André Zandbelt (Almelo)
18-12-2019

Cliént-vriendelijke behandeling. Zie ook eerdere toelichtingen Werkzaamheden worden altijd correct en tegen redelijke prijs uitgevoerd.

Gert Schoeman (Vriezenveen)
06-12-2019

Goede sevice en vriendelijk personeel

Dhr. A van der Weide (Vriezenveen)
06-12-2019

Mijn ervaringen met autobedrijf K. Drent Almelo B.V. zijn alleen maar positief. Ik kan geen enkel punt benoemen die ik niet als positief heb ervaren. De service, de klantvriendelijkheid van al het personeel is zeer goed.Het kostenplaatje van een service-beurt en de eventueel bijkomende onvoorziene kosten die zich aanbieden bij een service beurt worden goed met de klant besproken, zodat achteraf het bedrag van de nota ook overeenkomstig is, Alles is gewoon weg perfect geregeld.

Heer J.Kloen (Almelo)
04-12-2019

Zeer goede service en netjes behandeld .De koffie staat altijd klaar.

Eisen (Almelo)
27-11-2019

het is goed

w.engbers (almelo)
27-11-2019

omdat ze eventuele afspraken nakomen.

Hr. w.seinen (Wieden)
19-11-2019

Helpen vlot, vriendelijk, vaklieden.

mevr. Jansen (vriezenveen)
07-11-2019

Vriendelijk, klantgericht, goed bereikbaar, geeft vertrouwen.

Freek Drenth (Borne)
07-11-2019

We zijn zeer tevreden: er wordt meegedacht over de uit te voeren reparaties, uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en gekeken naar alternatieven (banden bijvoorbeeld). Het personeel is aardig, behulpzaam en correct. Monteurs doen hun werk naar volle tevredenheid!

J.G.L. Van Oosterom-Nawijn (Almelo)
07-11-2019

Goede gastvrije ontvangst bij eerste binnenkomst. Kreeg eerst voldoende ruimte om even rond te kijken, zonder hinderlijk lastig gevallen te worden. Vanaf eerste moment van contact met de verkoper had hij alle tijd voor mij en gaf hij alle tijd en aandacht aan mij die ik graag wilde. Ook na de koop van de auto bleef de after sales goed. Kortom ZEER TEVREDEN!

Albert Bosklopper (Borne)
01-11-2019

Zeer goed geadviseerd, geen agressieve verkoper maar goede adviseur, ook aftersales in orde.

Roel en Janny (Almelo)
01-11-2019

Klantvriendelijk en goede services.

M. Meijer (Wierden)
29-10-2019

Toyota Drent ken ik als een betrouwbaar bedrijf met prima service en een klantvriendelijke en persoonlijke benadering.

familie Poot (Almelo)
23-10-2019

Mooi auto,s goede uitleg bij nieuwe aankoop .dus deze garage blijft het voor mij .

Bennie Brunink (Vriezenveen)
16-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.