9,2
701 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

701 beoordelingen

Prima ontvangst, vriendelijk en betrouwbaar.

Ramaker (Almelo)
04-03-2021

Persoonlijk en klantgericht, denkt in oplossingen.

Ron Leerink (de Lutte)
04-03-2021

Goede service, nette receptie. Vriendelijke mensen. De koffie kan beter maar is kwestie van smaak.

Smit (Enschede )
26-02-2021

Dealer denkt met je mee, doet voorstel voor een leenauto en belt bij eventuele tegenvallers of onzichtbare gebreken.

Dhr. H. de Lange (Vriezenveen)
25-02-2021

Fijne betrouwbare garage die zorgvuldig op je vragen ingaat.

W.Bouma (Enschede)
25-02-2021

Je wordt vriendelijk ontvangen. Vervolgens goed overleg over prijs en werkzaamheden die verricht moeten worden die vervolgens perfect worden uitgevoerd.

W. Boers (Losser)
22-02-2021

Klantcontact erg prettig bij werkplaats als verkopers. Eerlijk advies en meedenkend met de klant erg waardevol.

M.Gruben
22-02-2021

Een goed bedrijf met vakbekwame mensen, altijd even vriendelijk en nemen de tijd om iets uit te leggen en geven advies waar je wat aan hebt.

Diny Gerrits (Vroomshoop)
11-02-2021

Mijn ontevredenheid zit bij de dealer en Toyota zelf. Ik had er heel weinig mee gereden en toch verplicht een beurt. Kan toch ook om de twee jaar met dit aantal km. 4500 km.

Timmerman (Wierden)
11-02-2021

Het contact is helder, er waren voldoende keuze mogelijkheden voor het onderhoud, kon ik zelf invullen via de website, vervolgens is er alles aan gedaan om de afgesproken werkzaamheden naar tevredenheid uit te voeren. Kort na de aankoop van de auto kreeg ik te maken met een defect waardoor ik een beroep moest doen op de garage en dat deed ik niet tevergeefs, een vervangende auto stond klaar en omdat dit zich afspeelde op een zaterdagmiddag verwachtte ik niet dat ik maandag rond het middaguur de auto alweer kon ophalen, goede service.

Willem Nijboer (Rijssen)
11-02-2021

Al jaren klant en nooit gezeur!

Gre plette (Vriezenveen)
29-01-2021

Ben erg blij met de auto. Daarnaast ben ik bijzonder tevreden over de service, het meedenken en de klantvriendelijkheid.

J.G. Threels (Hengelo)
29-01-2021

Goede service, gastvrijheid en goede uitleg en uitstekede vakmensen.

Dhr. R.Henstra (Almelo)
28-01-2021

Ik ben bij Toyota Drent altijd zeer correct en klantvriendelijk behandeld. Dit siert dit bedrijf en haar medewerkers.

Gerrit Steenbergen (Almelo)
25-01-2021

Uitstekende service.

Heidi Jansen (Almelo)
21-01-2021

Bij mijn bezoek aan de werkplaats voor onderhoud van mijn auto heeft Drent volledig aan mijn verwachtingen en onze afspraken voldaan. Ik ben vriendelijk, netjes en deskundig te woord gestaan. Ik heb het volste vertrouwen in dit bedrijf. Dit geldt ook voor de eerdere bezoeken aan dit bedrijf. Ga zo door!

Alwie Dijkhuis (Wierden)
14-01-2021

Een geweldig bedrijf, iedereen is vriendelijk en je wordt er goed geholpen, alles wordt duidelijk uitgelegd en heb je alsnog vragen dan nemen ze de tijd om je te woord te staan.

Hans Bakkum (a)
07-01-2021

Prima bedrijf met persoonlijke aandacht. Een aanrader.

Henk Overweg (Vriezenveen )
04-01-2021

Komen afspraken netjes na en klantvriendelijk.

Jack Kelder
28-12-2020

Klantvriendelijk, reële inruilprijs, snelle levering, past Toyota acties wél toe.

Martin
28-12-2020

Transparant- vriendelijk- betaalbaar.

Mart (Almelo)
16-12-2020

Excellent advies, vlotte en goede service en niet opdringerig personeel. Altijd behulpzaam en meedenkend. Altijd fijne ervaringen gehad.

Dhr De Koster
16-12-2020

Geen klachten, maar goede afspraken.

A.kunst (Vriezenvveen)
10-12-2020

Een betrouwbaar, open en eerlijk bedrijf waar ik inmiddels a lweer jaren kom. Service is uitstekend en het personeel is erg vriendelijk.

BJM Sauer (Borne)
10-12-2020

Personeel vriendelijk, sociaal en goed.

bert burer (almelo)
10-12-2020

Bij Autobedrijf K. Drent in Almelo hebben wij onze eerste Toyota C-HR gekocht. Naast een goede inruilprijs zijn we goed geholpen en kregen prima advies. Nog iedere dag blij met de gemaakte keuze. Wij zijn erg tevreden over de klantgerichtheid en service van dit autobedrijf.

Fam. Abbink (Almelo )
10-12-2020

De ontvangst is perfect.

VON PIEKARTZ (ALMELO)
10-12-2020

Fijne garage. Vriendelijk personeel.

Dhr. Wijnholds (Almelo)
07-12-2020

Alle medewerkers zijn attent, belangstellend en zeer vriendelijk.

Eugène Goeting (Enschede)
03-12-2020

Ben daar al heel lang ''kind aan huis''. Word daar door iedereen bij de voornaam genoemd. Heel belangrijk voor een oude knar als ik. Houden me ook een beetje in de gaten. Drink er iedere dag een kopje koffie bij het ochtendblad. Missen me als ik langere tijd niet kom.

G,H. van Tongeren (Almelo/Enter.)
26-11-2020