9,2
681 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

681 beoordelingen - Powered by TNS

Transparant- vriendelijk- betaalbaar.

Mart (Almelo)
16-12-2020

Excellent advies, vlotte en goede service en niet opdringerig personeel. Altijd behulpzaam en meedenkend. Altijd fijne ervaringen gehad.

Dhr De Koster
16-12-2020

Geen klachten, maar goede afspraken.

A.kunst (Vriezenvveen)
10-12-2020

Een betrouwbaar, open en eerlijk bedrijf waar ik inmiddels a lweer jaren kom. Service is uitstekend en het personeel is erg vriendelijk.

BJM Sauer (Borne)
10-12-2020

Personeel vriendelijk, sociaal en goed.

bert burer (almelo)
10-12-2020

Bij Autobedrijf K. Drent in Almelo hebben wij onze eerste Toyota C-HR gekocht. Naast een goede inruilprijs zijn we goed geholpen en kregen prima advies. Nog iedere dag blij met de gemaakte keuze. Wij zijn erg tevreden over de klantgerichtheid en service van dit autobedrijf.

Fam. Abbink (Almelo )
10-12-2020

De ontvangst is perfect.

VON PIEKARTZ (ALMELO)
10-12-2020

Fijne garage. Vriendelijk personeel.

Dhr. Wijnholds (Almelo)
07-12-2020

Alle medewerkers zijn attent, belangstellend en zeer vriendelijk.

Eugène Goeting (Enschede)
03-12-2020

Ben daar al heel lang ''kind aan huis''. Word daar door iedereen bij de voornaam genoemd. Heel belangrijk voor een oude knar als ik. Houden me ook een beetje in de gaten. Drink er iedere dag een kopje koffie bij het ochtendblad. Missen me als ik langere tijd niet kom.

G,H. van Tongeren (Almelo/Enter.)
26-11-2020

Ben zeer tevreden over autobedrijf Drent, de service is goed en je wordt overal duidelijk te woord gestaan. Geen klachten over de behandeling.

John v. Stuivenberg (Almelo)
19-11-2020

Ga er graag heen, altijd vriendelijk en houden zich aan de afspraak, zeer tevreden.

Gabrielle kobes (Nijverdal )
16-11-2020

Zijn correcte mensen, en je wordt goed en eerlijk behandeld.

lubbert van de schootbrugge (vriezenveen)
12-11-2020

Zeer fijn geholpen door vakmensen. Ontvangst was goed en de koffie ook. Ze namen de tijd voor me en na de tijd hebben ze gevraagd of ik tevreden was. Voor een volgende auto zou ik hier weer langs gaan.

Patrick Hage (Enschede)
29-10-2020

Eerlijk en correct en vriendelijk.

vijn (delden)
22-10-2020

Rijdt al enige jaren Toyota, zowel zakelijk als privé. Mijn auto is mijn inkomen, deze moet dag in dag uit rijden zonder problemen. Weinig grote problemen en gewoon betrouwbaar. Deze dealer levert een top service, staan direct voor je klaar wanneer jij ze nodig hebt. Zowel privé als zakelijk. Al enige jaren klant en tot op heden erg tevreden. Kunnen andere merkdealers zeker een voorbeeld aan nemen!

TFH Kock (Vriezenveen)
22-10-2020

Klantvriendelijk, betrouwbaar, service verlenend.

Freek Drenth (Borne)
15-10-2020

Een heel fijn en open bedrijf, goede service, denkt mee en denkt vooruit.

familie Leeftink (Wierden)
15-10-2020

Altijd vriendelijk en goede service. Blij dat ik altijd een leenauto kan krijgen.

José Smeijers (Rijssen )
08-10-2020

Mooie zaak en showroom. Zeer vriendelijk en kundig personeel.

M. Meijer
08-10-2020

Drenth is betrouwbaar en komt toezeggingen na. Ook de verplichtingen uit de garantieperiode. Zo was de accu niet zoals het hoort en werd deze op eigen initiatief vervangen.

J. Bosch
25-09-2020

Ondanks drukte werd mijn auto binnen de verwachte tijd super hersteld en voorzien van een volledige onderhoudsbeurt.

Barbara Schipper (Hengelo)
25-09-2020

ik kom er altijd en zijn goed in hun werk.

Anne Lubbers (Almelo)
21-09-2020

Goede service. Correcte behandeling.

Rien en Marion Wisse (Almelo)
10-09-2020

Woon zelf in Enschede waar ook een Toyota dealer is. Toch neem ik de moeite om naar Almelo te gaan. Het is er knusser, vriendelijker en iedereen is er blij! Dat word ik er dan ook van. Voel me hier echt thuis en komt financieel, voor mij, beter uit de bus dan de dealer in Enschede.

Wim Bos (Enschede)
03-09-2020

Klantvriendelijk, duidelijk in de gemaakte afspraken.

A. Schröder (Winterswijk)
27-08-2020

Klantvriendelijk, goede service, informeel, prettige wachtruimte, goede koffie.

Cor Molenaar (Rijssen)
20-08-2020

Ik vind dit een prettige garage.

L.A.Broos
20-08-2020

Ben al 16 Jaar klant, nog nooit een akkefietje gehad, altijd correct en vriendelijke benadering. Ze kennen je als je binnen komt bij naam, altijd in voor een praatje over algemene onderwerpen.

B. Peereboom (Hengelo )
20-08-2020

Ik ben al jaren klant van Drenth in Almelo. Meerdere nieuwe auto’s kocht ik er in loop der jaren. De onderhandelingen over de inruil verliepen uitstekend. De afwikkeling van onderhoudsbeurten verliepen altijd in een prettige sfeer en zonder klachten achteraf.

Dhr Zwartjens
07-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.