9,2
693 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

693 beoordelingen - Powered by TNS

Prima service en klantvriendelijkheid

Anoniem
06-07-2015

Jaren tevreden over allez

W.Hof (Almelo)
24-06-2015

Het is een prima dealer en die waardeer ik met een acht, dus GOED

Anoniem
24-06-2015

Tot op heden probleemloos gereden en altijd probleemloos problemen opgelost gekregen.

Dhr. J.A.G.Grob (Almelo)
23-06-2015

Neemt alle tijd als er wat te bespreken valt. Zijn adviezen neem ik zeer ter harte. Kennis van zaken. Ook de showroom ziet er altijd keurig uit. Koffie staat altijd klaar. Monteurs verstaan hun vak.

Dhr. D G de Wilde (Rijssen)
17-06-2015

klantvriendelijk deskundig correct

Anoniem
17-06-2015

omdat ik het een fijne garage vind

Anoniem
03-06-2015

straalt vertrouwen uit voelt goed

Anoniem
03-06-2015

Alles klopt altijd. Vakmanschap, service en vriendelijkheid.

Anoniem
03-06-2015

Dealer komt betrouwbaar, correct en attent over. Wij erg tevreden over de ( korte ) relatie tot nu toe.

Anoniem
03-06-2015

corecte behandeling niet opdringerig koffie erbij gewoon netjes zo als het hoord

gj reimink (nijverdal)
03-06-2015

Werkzaamheden uitgevoerd cfm. afspraak, keurige behandeling/afhandeling.

J.A.Bosch (Veenendaal)
27-05-2015

uitstekend in alle opzichten

F. van Dijk (Vriezenveen)
21-05-2015

Perfect geholpen

Henk Perik (Hengelo)
13-05-2015

Omdat de website overzichtelijk is en de juiste informatie biedt.

Patrick Oude Nijhuis (Geesteren )
29-04-2015

ben zeer tevreden

Anoniem
29-04-2015

Goed dealer vriendelijk personeel , het is net familie

Henk Wieffer (Borne)
29-04-2015

correct en netjes

Anoniem
29-04-2015

Tja, wat is een dealer? Wanneer geef je die een 6 en wanneer een 9? Ik kom voor de auto, niet voor de fraaie showroom, mooie werkplaats of wat dan ook. Vriendelijkheid wordt op prijs gesteld, en ik word goed geholpen. Er is wel een beetje weinig 'extra' service.

Anoniem
08-04-2015

Top bedrijf.

Wim Grootenhaar (Borne)
08-04-2015

omdat de klantvriendelijkheid hier gehanteerd wordt. en de afpraken nakomt.

Anoniem
07-04-2015

Vriendelijke mensen , altijd correct en duidelijk

Anoniem
01-04-2015

klantvriendelijk reparatie keurig opgelost optijd klaar

R.Henstra (Almelo)
23-03-2015

Professioneel deskundig plezierig

Anoniem
23-03-2015

Alles van verkoop en werkplaats service is goed

Reinder Dik (Almelo)
18-03-2015

Ik ben al lange tijd klant bij deze garage. We hebben nu net weer een nieuwe Yaris (meest voor mijn vrouw). Zelf rijd ik een Toyota Celica van 2004! Waar ik de eerste eigenaar van ben) daarvoor reed ik ook al Toyota. Deze auto komt ook bij deze dealer vandaan. Al deze auto's zijn ons ook verkocht door dezelfde verkoper. De garage is erg prettig en informeel. Alles ziet er zeer netjes uit en je wordt altijd zeer goed geholpen en te woord gestaan. Ook door de monteurs uit de garage.

H. Wijnholds (Almelo)
18-03-2015

Goed en netjes behandeld prima service

Gert Wessels (Aadorp)
18-03-2015

In 35 jaar nooit geen problemen met de garage gehad altijd iedereen correct

Anoniem
18-03-2015

deskundig duidelijk adviserend en klantvriendelijk.

W.J.Roelofsen (Vriezenveen)
11-03-2015

Dit is een prettige dealer veel tijd voor de klant veel geduld geen vraag is te veel en zeer vriendelijk

Anoniem
02-03-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.