9,2
710 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

710 beoordelingen

-

Dangremond (Rijssen)
20-09-2019

Ik ben in de eerste plaats heel gevoelig voor een eerste indruk en ten tweede ben ik heel trouw aan een bedrijf. Binnen mijn budget kon ik bij mijn vorige dealer helaas niet slagen dus de lat voor de nieuwe dealer lag hoog. Toyota Drent voldeed aan mijn verwachtingen maar daarin verwacht ik zeker continuïteit. Daarvoor in ruil krijgt Drent mijn vertrouwen. Ik hoop, nee, ik verwacht een goede keuze te hebben gemaakt. De eerste indrukken zijn goed!

Henk Schottert (Hengelo)
20-09-2019

Klantvriendelijkheid.Prima kennis van zaken.Prima uitstraling van het bedrijf.

Mw.J.Mulder (Vriezenveen)
06-09-2019

Al 40 jaar een zeer tevreden klant, mijn eerste klacht laat nog steedsop zich wachten, ik kan het bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen.

Dhr. G. Busselman (Almelo)
03-09-2019

Goede service, een eerlijk advies en natuurlijk lekkere koffie!

A.J. Schutte (Hengelo)
03-09-2019

Prettig bedrijf, heldere en duidelijke communicatie en doen wat is afgesproken.

De heer B. Voortman (Almelo)
23-08-2019

daar personeel open en eerlijk is en alles in overleg met client

B Vijn (Delden)
14-08-2019

Een zeer professioneel bedrijf en tegelijk een buurt garage waar de klant ook nog een goede bekende is,kopje koffie babbeltje en in de tussentijd wordt je voertuig professioneel en vakkundig onderhouden.

Dhr. S van Eenige (Hengelo ov)
14-08-2019

Prima service, betrouwbaar adres

Jac
07-08-2019

Meer dan 40 jaar een zeer tevreden klant

Werner Hof
07-08-2019

uitstekende service

w.g den Hartog (Kootwijkerbroek)
23-07-2019

Snelle offerte, luisteren nr klant, goede inruilprijs, aan het goede adres vr degelijke zuinige auto.

Hester Lourens (Almelo)
23-07-2019

Fijn zo’n vriendelijke dealer in je eigen stad die gemaakte afspraken nakomt!

E Hobbelt (Almelo)
23-07-2019

Krijg al jarenlang een goede service. Staat altijd voor je klaar met een eerlijk en goed advies. In bijna 30 jaar dat ik klant ben nog nooit 1 probleem gehad. Uitstekend autobedrijf met een uitstekend merk.

Teun Biglaar (Westerhaar)
23-07-2019

Zakelijk en eerlijk. Staan open voor alles wat ik heb voorgesteld. Al bij al, mocht ik weer een andere Toyota willen kopen,dan ga ik zeker terug naar autobedrijf Drent.

Dhr. B.E. de Witt
23-07-2019

Het was mijn eerste kennismaking met autobedrijf Drent en door het enthousiaste welkom en leuke gezellige interactie met de verkoper direct besloten om tot aankoop over te gaan van de nieuwe Corolla!TOP!

Eugène Goeting (Enschede)
23-07-2019

Deskundig en klantvriendelijke benadering met aandacht voor persoonlijk contact. Super dealer!

Gerard Altena (Almelo)
23-07-2019

Al jaren vaste klant. Goed en kundig geholpen. Service prima

mw. B.D. ter Steege (Wierden)
23-07-2019

Vriendelijk, klantgericht, professioneel, niet opdringerig en goed bereikbaar.

Freek Drenth (Borne)
23-07-2019

Dit is een echte dealer die bij Toyota past. Alles is goed. Overal is aan gedacht. Niets is te vee moeite.

Henk Lensink (Rijssen)
23-07-2019

Goede ervaringen met prettige ontvangst

Jan (Almelo)
17-07-2019

Ik wilde mijn koelvloeistof van mijn Prius snel laten verversen naast een zomercheck. Er werd snel een afspraak ingepland en de werkzaamheden werden tot volle tevredenheid uitgevoerd. De uiterst vriendelijke ontvangst is aangenaam. De duidelijkheid over eventuele extra kosten was prima, kortom een zeer prettige klantervaring.

H.Hoogeveen
17-07-2019

Prima garage, duidelijk naar de klant, vriendelijke benadering, gastvrij.

B. W. Cornelissen (Almelo )
11-07-2019

Klantvriendelijkheid is goed WiFi kunnen gebruiken tijdens het wachten zodat ik rustig kon werken

Henk Schlömer (Hengelo)
08-07-2019

Je merkt aan alles, dat je als cliënt wordt gerespecteerd. Service staat hoog in het vaandel.

Tom Riko (s' Heerenberg)
14-06-2019

Goede service, klantvriendelijke benadering, helemaal top!

Peter Dasselaar (Almelo)
14-06-2019

omdat het een prima dealer is

H.G.J Witten (Hengelo)
12-06-2019

Ik ben dik tevreden.

M.J.J. Goossen (Wierden)
12-06-2019

Vriendelijke mensen en goed geïnformeerd. Onderhoud volgens prijsopgaaf en een vervangende schone auto staat klaar. Altijd even tijd voor een praatje/antwoord op vragen.

Ruud de Jong (Kloosterhaar)
07-06-2019

netjes geholpen goede servies adequaat gehandeld terugroep actie uitgevoerd plus apk en kleine beurt te vrede kan niet anders zeggen.

Dhr. B.Stavinga (Almelo)
07-06-2019