9,2
686 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

686 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service en afspraak is afspraak. Auto mee.

Anoniem
29-07-2014

Staan altijd voor je klaar Goede service Aardig en behulpzaam

Anoniem
29-07-2014

Volledig tevreden in zowel service als het merk toyota

Werner Hof (Almelo)
29-07-2014

Prima service en vriendelijke mensen.

Anoniem
22-07-2014

Correct, vriendelijk en je kunt er goede zaken doen

Henk Wieffer (Borne)
22-07-2014

jarenlang een betrouwbaar adres

dhr. F. van Dijk (Vriezenveen)
17-07-2014

vaste klant

Anoniem
16-07-2014

goede service en korrekte behandeling

Anoniem
16-07-2014

Bij aankomt gelijk het gevoel van kennis van zaken van de dealer en pesoneel.

Anoniem
09-07-2014

goed en erg prettig geholpen

Henk Krukert (Nijverdal)
09-07-2014

Vriendelijke, correcte behandeling. Ze kennen jou. Je bent geen nummer.

Anoniem
08-07-2014

omdat ik het een prima garage vind

Anoniem
08-07-2014

alles goed

Anoniem
08-07-2014

Zeer te vreden.

J. Roelofs
08-07-2014

Geen eerlijke communicatie nadat ik gevraagd had of de auto in het verleden schade had gehad. Dit bleek nader hand wel het geval. (achterklep schade) Verdere service is goed

Jeroen (Almelo)
26-06-2014

Gewoon een goed gevoel.

Anoniem
26-06-2014

Ja, omdat ik zeer tevreden ben.

M.G.J.Goossen (Wierden)
26-06-2014

o.k. volledig tevreden

Anoniem
26-06-2014

zeer correct.

Anoniem
26-06-2014

van begin tot het eind is alles correct behandeld en uitgevoerd

Jan Teela (Rijssen)
16-06-2014

We zijn super geholpen door eigenaar K. Drent. Hij vertelde een eerlijk verhaal en we kregen bij de aflevering een mooie bos bloemen.

Yvonne Matel (Vriezenveen)
16-06-2014

Zijn netjes en beleeft, als we een klein probleempje hebben met onze auto dan wordt er direct gezorgd voor een oplossing.

C. Boswerger (Almelo)
13-06-2014

Zowel de behandeling van de auto als de de persoonlijke behandeling is zorgzaam en correct.

J. Benus (Vriezenveen)
12-06-2014

betrouwbaar

jan kleinjan (vroomshoop)
11-06-2014

Legt alles duidelijk uit en komt zijn afspraken na.

Anoniem
11-06-2014

zelfs als we op vakantie gaan en de onderhoudsbeurt valt net in de vakantie, dan kan dit nog gerealiseerd worden voor de vakantie. zeker een pluspunt. en we hadden een probleempje in het buitenland met de vakantie in mei en belden we Drent even en kon ons direkt een antwoord geven en is alles goed gekomen. super en altijd even vriendelijk

Anoniem
05-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.