9,2
701 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

701 beoordelingen

Meedenken Goed meegedacht bij onderhoud

Toyota eigenaar
21-06-2022

Altijd weer blij Ik ben iedere keer weer verbaast als ik bij de dealer kom dat ik herkend wordt en met naam wordt aangesproken. Ik vind dat knap en het maakt mij iedere keer weer blij. Echt een pluim voor de medewerkers van autobedrijf Drent!

Eugène G.
16-06-2022

Constant hoge servicegraad Op basis van jarenlange ervaring met deze garage kan ik stellen dat ze een constante hoge servicegraad hebben gelijk de prestaties van de auto's

C.W. A
07-06-2022

garage met vakmanschap en goede service/hospitality garage met vakmanschap en goede service/hospitality

F.J.B. K
03-06-2022

Perfecte dealer Toyota Drent is " gewoon" een topdealer! Vakmensen en uitermate klantgericht en vriendelijk.

Fons Poppe
01-06-2022

Top bedrijf. Het bedrijf heeft de administratie en organisatie zeer goed in orde. Hierdoor geeft het bedrijf zijn klanten bij binnenkomst direct het gevoel dat de klant koning is. Dit gevoel wordt telkens weer waar gemaakt, jaar in jaar uit.

J. K
07-04-2022

Goede service en vriendelijke mensen

J. G
29-03-2022

Prima service met klein aandachtspuntje Prima service, inclusief gratis update navigatiesysteem. Daar was ik blij mee! Aandachtspuntje: het wassen van de auto had beter gekund.

Jan Goorhuis
24-03-2022

Top bedrijf, in een woord geweldig!

Frank Pols (Borne)
15-07-2021

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop het autobedrijf omgaat met de klant. Ook de snelle service als er een probleem is stel ik zeer op prijs.

Henk Stapper (Almelo)
15-07-2021

Betrouwbaar, kundig.

Henk (Hengelo )
15-07-2021

Prima service en het is in de buurt.

Wichard Prinsen (Vriezenveen)
09-07-2021

Ik ben met alles zeer tevreden, voor mij kan het niet beter en ik ben blij met mijn nieuwe aankoop.

Jh moddejonge (Almelo)
30-06-2021

Betrouwbare partner op autogebied, vriendelijk, voorkomend, competent.

Wolter Klimbie (Almelo)
30-06-2021

Vriendelijk, correct en komt afspraken na.

Evert Voortman
23-06-2021

Betrouwbaar.

A laarman (Vriezenveen )
21-06-2021

Vakkundig en vriendelijk personeel.

W. Weinreder
21-06-2021

Zeer tevreden.

C.Visser (Vroomshoop)
03-06-2021

Ik word hier altijd zeer vriendelijk, correct en deskundig geholpen zonder dat dit “over de top” is. Alles komt gemeend over en voel me hier echt klant.

H.J. Vissia (Almelo)
27-05-2021

Volledig tevreden. Professioneel, top.

Dhr. A .Lubbers (Almelo)
19-05-2021

Toyota-dealer Drent heeft ons keurig geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto en de inruil van onze oude auto. Alle vragen die we hadden zijn netjes beantwoord. We zijn zeer tevreden over onze RAV4 en we hopen er nog lang plezier van te hebben.

D
14-04-2021

Kwaliteit goed, omgang prettig.

Dhr. R. Lentink (Vriezenveen)
07-04-2021

Prima en fijne dealer, uitstekende service en zeer plezierig.

Jan Tigelaar (Borne)
01-04-2021

Vakmensen die alles doen wat nodig is om de auto tiptop in orde te maken en daarnaast uiterst klantvriendelijk met oprechte aandacht. Ook de teamsfeer ademt kwaliteit in combinatie met betrokkenheid uit.

Fons Poppe (Almelo)
01-04-2021

Afhandeling is ok.

Zwier Schippers (Rijssen)
24-03-2021

Ik vind het een prettige en professionele garage. Je wordt op een vakkundige manier geholpen, in het algemeen zijn de wachttijden kort en indien nodig staat er een leenauto voor je klaar. Het is een zaak met geen snelle babbels maar wel met degelijke en eerlijke voorlichting.

Dhr Brink (Vriezenveen)
18-03-2021

Een betrouwbare en klantvriendelijke Toyota dealer!

Jannie Krabshuis (Almelo )
18-03-2021

Ben zeer tevreden over de gang van zaken. Ben netjes behandeld en goede service en goede uitleg over de auto, ook al in het verleden toen ik de auto's daar heb gekocht, top bedrijf en fijne mensen.

R.Miel (Almelo)
18-03-2021

Over het algemeen heel tevreden over dit bedrijf. Service aan klant kan wel wat beter, zoals de auto weer gewassen afleveren.

Johan A.Jonkers (Nijverdal.)
12-03-2021

Correcte behandeling, schone werkplaats, afspraken worden nagekomen.

T.J.Jansen
05-03-2021