9,2
681 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

681 beoordelingen - Powered by TNS

Toyota-dealer Drent heeft ons keurig geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto en de inruil van onze oude auto. Alle vragen die we hadden zijn netjes beantwoord. We zijn zeer tevreden over onze RAV4 en we hopen er nog lang plezier van te hebben.

D
14-04-2021

Kwaliteit goed, omgang prettig.

Dhr. R. Lentink (Vriezenveen)
07-04-2021

Prima en fijne dealer, uitstekende service en zeer plezierig.

Jan Tigelaar (Borne)
01-04-2021

Vakmensen die alles doen wat nodig is om de auto tiptop in orde te maken en daarnaast uiterst klantvriendelijk met oprechte aandacht. Ook de teamsfeer ademt kwaliteit in combinatie met betrokkenheid uit.

Fons Poppe (Almelo)
01-04-2021

Afhandeling is ok.

Zwier Schippers (Rijssen)
24-03-2021

Ik vind het een prettige en professionele garage. Je wordt op een vakkundige manier geholpen, in het algemeen zijn de wachttijden kort en indien nodig staat er een leenauto voor je klaar. Het is een zaak met geen snelle babbels maar wel met degelijke en eerlijke voorlichting.

Dhr Brink (Vriezenveen)
18-03-2021

Een betrouwbare en klantvriendelijke Toyota dealer!

Jannie Krabshuis (Almelo )
18-03-2021

Ben zeer tevreden over de gang van zaken. Ben netjes behandeld en goede service en goede uitleg over de auto, ook al in het verleden toen ik de auto's daar heb gekocht, top bedrijf en fijne mensen.

R.Miel (Almelo)
18-03-2021

Over het algemeen heel tevreden over dit bedrijf. Service aan klant kan wel wat beter, zoals de auto weer gewassen afleveren.

Johan A.Jonkers (Nijverdal.)
12-03-2021

Correcte behandeling, schone werkplaats, afspraken worden nagekomen.

T.J.Jansen
05-03-2021

Prima ontvangst, vriendelijk en betrouwbaar.

Ramaker (Almelo)
04-03-2021

Persoonlijk en klantgericht, denkt in oplossingen.

Ron Leerink (de Lutte)
04-03-2021

Goede service, nette receptie. Vriendelijke mensen. De koffie kan beter maar is kwestie van smaak.

Smit (Enschede )
26-02-2021

Dealer denkt met je mee, doet voorstel voor een leenauto en belt bij eventuele tegenvallers of onzichtbare gebreken.

Dhr. H. de Lange (Vriezenveen)
25-02-2021

Fijne betrouwbare garage die zorgvuldig op je vragen ingaat.

W.Bouma (Enschede)
25-02-2021

Je wordt vriendelijk ontvangen. Vervolgens goed overleg over prijs en werkzaamheden die verricht moeten worden die vervolgens perfect worden uitgevoerd.

W. Boers (Losser)
22-02-2021

Klantcontact erg prettig bij werkplaats als verkopers. Eerlijk advies en meedenkend met de klant erg waardevol.

M.Gruben
22-02-2021

Een goed bedrijf met vakbekwame mensen, altijd even vriendelijk en nemen de tijd om iets uit te leggen en geven advies waar je wat aan hebt.

Diny Gerrits (Vroomshoop)
11-02-2021

Mijn ontevredenheid zit bij de dealer en Toyota zelf. Ik had er heel weinig mee gereden en toch verplicht een beurt. Kan toch ook om de twee jaar met dit aantal km. 4500 km.

Timmerman (Wierden)
11-02-2021

Het contact is helder, er waren voldoende keuze mogelijkheden voor het onderhoud, kon ik zelf invullen via de website, vervolgens is er alles aan gedaan om de afgesproken werkzaamheden naar tevredenheid uit te voeren. Kort na de aankoop van de auto kreeg ik te maken met een defect waardoor ik een beroep moest doen op de garage en dat deed ik niet tevergeefs, een vervangende auto stond klaar en omdat dit zich afspeelde op een zaterdagmiddag verwachtte ik niet dat ik maandag rond het middaguur de auto alweer kon ophalen, goede service.

Willem Nijboer (Rijssen)
11-02-2021

Al jaren klant en nooit gezeur!

Gre plette (Vriezenveen)
29-01-2021

Ben erg blij met de auto. Daarnaast ben ik bijzonder tevreden over de service, het meedenken en de klantvriendelijkheid.

J.G. Threels (Hengelo)
29-01-2021

Goede service, gastvrijheid en goede uitleg en uitstekede vakmensen.

Dhr. R.Henstra (Almelo)
28-01-2021

Ik ben bij Toyota Drent altijd zeer correct en klantvriendelijk behandeld. Dit siert dit bedrijf en haar medewerkers.

Gerrit Steenbergen (Almelo)
25-01-2021

Uitstekende service.

Heidi Jansen (Almelo)
21-01-2021

Bij mijn bezoek aan de werkplaats voor onderhoud van mijn auto heeft Drent volledig aan mijn verwachtingen en onze afspraken voldaan. Ik ben vriendelijk, netjes en deskundig te woord gestaan. Ik heb het volste vertrouwen in dit bedrijf. Dit geldt ook voor de eerdere bezoeken aan dit bedrijf. Ga zo door!

Alwie Dijkhuis (Wierden)
14-01-2021

Een geweldig bedrijf, iedereen is vriendelijk en je wordt er goed geholpen, alles wordt duidelijk uitgelegd en heb je alsnog vragen dan nemen ze de tijd om je te woord te staan.

Hans Bakkum (a)
07-01-2021

Prima bedrijf met persoonlijke aandacht. Een aanrader.

Henk Overweg (Vriezenveen )
04-01-2021

Komen afspraken netjes na en klantvriendelijk.

Jack Kelder
28-12-2020

Klantvriendelijk, reële inruilprijs, snelle levering, past Toyota acties wél toe.

Martin
28-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.