9,2
693 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

693 beoordelingen - Powered by TNS

Top bedrijf, in een woord geweldig!

Frank Pols (Borne)
15-07-2021

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop het autobedrijf omgaat met de klant. Ook de snelle service als er een probleem is stel ik zeer op prijs.

Henk Stapper (Almelo)
15-07-2021

Betrouwbaar, kundig.

Henk (Hengelo )
15-07-2021

Prima service en het is in de buurt.

Wichard Prinsen (Vriezenveen)
09-07-2021

Ik ben met alles zeer tevreden, voor mij kan het niet beter en ik ben blij met mijn nieuwe aankoop.

Jh moddejonge (Almelo)
30-06-2021

Betrouwbare partner op autogebied, vriendelijk, voorkomend, competent.

Wolter Klimbie (Almelo)
30-06-2021

Vriendelijk, correct en komt afspraken na.

Evert Voortman
23-06-2021

Betrouwbaar.

A laarman (Vriezenveen )
21-06-2021

Vakkundig en vriendelijk personeel.

W. Weinreder
21-06-2021

Zeer tevreden.

C.Visser (Vroomshoop)
03-06-2021

Ik word hier altijd zeer vriendelijk, correct en deskundig geholpen zonder dat dit “over de top” is. Alles komt gemeend over en voel me hier echt klant.

H.J. Vissia (Almelo)
27-05-2021

Volledig tevreden. Professioneel, top.

Dhr. A .Lubbers (Almelo)
19-05-2021

Toyota-dealer Drent heeft ons keurig geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto en de inruil van onze oude auto. Alle vragen die we hadden zijn netjes beantwoord. We zijn zeer tevreden over onze RAV4 en we hopen er nog lang plezier van te hebben.

D
14-04-2021

Kwaliteit goed, omgang prettig.

Dhr. R. Lentink (Vriezenveen)
07-04-2021

Prima en fijne dealer, uitstekende service en zeer plezierig.

Jan Tigelaar (Borne)
01-04-2021

Vakmensen die alles doen wat nodig is om de auto tiptop in orde te maken en daarnaast uiterst klantvriendelijk met oprechte aandacht. Ook de teamsfeer ademt kwaliteit in combinatie met betrokkenheid uit.

Fons Poppe (Almelo)
01-04-2021

Afhandeling is ok.

Zwier Schippers (Rijssen)
24-03-2021

Ik vind het een prettige en professionele garage. Je wordt op een vakkundige manier geholpen, in het algemeen zijn de wachttijden kort en indien nodig staat er een leenauto voor je klaar. Het is een zaak met geen snelle babbels maar wel met degelijke en eerlijke voorlichting.

Dhr Brink (Vriezenveen)
18-03-2021

Een betrouwbare en klantvriendelijke Toyota dealer!

Jannie Krabshuis (Almelo )
18-03-2021

Ben zeer tevreden over de gang van zaken. Ben netjes behandeld en goede service en goede uitleg over de auto, ook al in het verleden toen ik de auto's daar heb gekocht, top bedrijf en fijne mensen.

R.Miel (Almelo)
18-03-2021

Over het algemeen heel tevreden over dit bedrijf. Service aan klant kan wel wat beter, zoals de auto weer gewassen afleveren.

Johan A.Jonkers (Nijverdal.)
12-03-2021

Correcte behandeling, schone werkplaats, afspraken worden nagekomen.

T.J.Jansen
05-03-2021

Prima ontvangst, vriendelijk en betrouwbaar.

Ramaker (Almelo)
04-03-2021

Persoonlijk en klantgericht, denkt in oplossingen.

Ron Leerink (de Lutte)
04-03-2021

Goede service, nette receptie. Vriendelijke mensen. De koffie kan beter maar is kwestie van smaak.

Smit (Enschede )
26-02-2021

Dealer denkt met je mee, doet voorstel voor een leenauto en belt bij eventuele tegenvallers of onzichtbare gebreken.

Dhr. H. de Lange (Vriezenveen)
25-02-2021

Fijne betrouwbare garage die zorgvuldig op je vragen ingaat.

W.Bouma (Enschede)
25-02-2021

Je wordt vriendelijk ontvangen. Vervolgens goed overleg over prijs en werkzaamheden die verricht moeten worden die vervolgens perfect worden uitgevoerd.

W. Boers (Losser)
22-02-2021

Klantcontact erg prettig bij werkplaats als verkopers. Eerlijk advies en meedenkend met de klant erg waardevol.

M.Gruben
22-02-2021

Een goed bedrijf met vakbekwame mensen, altijd even vriendelijk en nemen de tijd om iets uit te leggen en geven advies waar je wat aan hebt.

Diny Gerrits (Vroomshoop)
11-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.