9,2
635 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

635 beoordelingen - Powered by TNS

Klantvriendelijk, betrouwbaar, service verlenend.

Freek Drenth (Borne)
15-10-2020

Een heel fijn en open bedrijf, goede service, denkt mee en denkt vooruit.

familie Leeftink (Wierden)
15-10-2020

Altijd vriendelijk en goede service. Blij dat ik altijd een leenauto kan krijgen.

José Smeijers (Rijssen )
08-10-2020

Mooie zaak en showroom. Zeer vriendelijk en kundig personeel.

M. Meijer
08-10-2020

Drenth is betrouwbaar en komt toezeggingen na. Ook de verplichtingen uit de garantieperiode. Zo was de accu niet zoals het hoort en werd deze op eigen initiatief vervangen.

J. Bosch
25-09-2020

Ondanks drukte werd mijn auto binnen de verwachte tijd super hersteld en voorzien van een volledige onderhoudsbeurt.

Barbara Schipper (Hengelo)
25-09-2020

ik kom er altijd en zijn goed in hun werk.

Anne Lubbers (Almelo)
21-09-2020

Goede service. Correcte behandeling.

Rien en Marion Wisse (Almelo)
10-09-2020

Woon zelf in Enschede waar ook een Toyota dealer is. Toch neem ik de moeite om naar Almelo te gaan. Het is er knusser, vriendelijker en iedereen is er blij! Dat word ik er dan ook van. Voel me hier echt thuis en komt financieel, voor mij, beter uit de bus dan de dealer in Enschede.

Wim Bos (Enschede)
03-09-2020

Klantvriendelijk, duidelijk in de gemaakte afspraken.

A. Schröder (Winterswijk)
27-08-2020

Klantvriendelijk, goede service, informeel, prettige wachtruimte, goede koffie.

Cor Molenaar (Rijssen)
20-08-2020

Ik vind dit een prettige garage.

L.A.Broos
20-08-2020

Ben al 16 Jaar klant, nog nooit een akkefietje gehad, altijd correct en vriendelijke benadering. Ze kennen je als je binnen komt bij naam, altijd in voor een praatje over algemene onderwerpen.

B. Peereboom (Hengelo )
20-08-2020

Ik ben al jaren klant van Drenth in Almelo. Meerdere nieuwe auto’s kocht ik er in loop der jaren. De onderhandelingen over de inruil verliepen uitstekend. De afwikkeling van onderhoudsbeurten verliepen altijd in een prettige sfeer en zonder klachten achteraf.

Dhr Zwartjens
07-08-2020

Zeer klantvriendelijk. Ben ruim 40 jaar cliënt bij Drent. Nimmer teleurgesteld.

Gert Schoeman (Vriezenveen)
05-08-2020

Professioneel personeel, die hun vak goed uitvoeren en vriendelijk en behulpzaam zijn en ook goed advies geven.

Diny Gerrits (Vroomshoop)
05-08-2020

Autobedrijf K.Drent is DE Toyota-dealer in Almelo. Je wordt als klant altijd met veel respect en vriendelijkheid behandeld, en men kan met vragen en of problemen altijd bij hen terecht. Wij hebben hele positieve ervaringen met dit bedrijf, en hopen nog vele jaren van hun service gebruik te kunnen maken. Garage Drent, jullie doen het erg goed. Ga vooral zo door, dan komen de mensen graag terug!

Mevr. C. Noordijk (Almelo)
05-08-2020

Ben goed tevreden met alles wat afgesproken wordt met hen.

A koppelman
03-08-2020

Betrouwbaar en vakkundig.

R van de Beek (Almelo )
03-08-2020

Service, luisterend oor, klantgericht, goede sfeer, ruime sortering.

Ton van Maanen (Denekamp)
03-08-2020

De mensen die er werken zijn vriendelijk en correct. Jammer dat ik niet precies het adres kon vinden, daar mijn man pas is overleden en hij de zorg voor de auto had. Hopelijk kan ik het de volgende keer wel goed vinden.

Mevr. I. Henning (Rijssen)
31-07-2020

Ik ben goed geholpen, uitleg was goed ,maar probleem is niet verholpen. Auto gekocht bij van der linde in Meppel. Toen ik hem kocht was ik heilig, toen ik met problemen kwam in de garantie tijd zagen ze me liever gaan dan komen. Auto trilt en rijd niet fijn.

heuker of hoek (hengelo (ov))
31-07-2020

Een oprecht contact zonder gladde praatjes.

Han
30-07-2020

Afspraak is afspraak, een schoon en net bedrijf, lekkere koffie.

J.Thomassen (Nijverdal)
26-06-2020

Alles prima begeleid en afgehandeld.

Dhr.Henk Frederiks (Almelo)
26-06-2020

Een dealer, vakgarage in de buurt hoe prettig kan het zijn.

fam.Meenhuis (Almelo)
17-06-2020

Goed en vriendelijk, begripvol meedenkend etc.

A.te Nijenhuis (Hof van Twente)
17-06-2020

Mijn Aygo 8 jaar geleden daar nieuw gekocht. Vriendelijke receptie. Heerlijke koffie als je moet wachten. Altijd een leenauto mee. Ook medewerkers magazijn zijn vriendelijk. Houden me op de hoogte als er onverwachte reparaties nodig zijn. In overleg veel mogelijk. Top!

Janine schmitz (Almelo)
17-06-2020

Vriendelijke mensen en altijd bereid om mee te denken en helpen.

A. Schepers (Almelo)
17-06-2020

Altijd vriendelijk en een goede behandeling.

Hans Berkenbosch (Almelo)
11-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.