9,2
710 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

710 beoordelingen

Prima en fijne garage Een prettige dealer waar je goed, open en eerlijk geholpen wordt door het personeel.

C. van der Ent
04-11-2022

Goede, snelle en professionele service De dealer was erg klantvriendelijk, duidelijk, snel en goede service verleend.

M.P.H.V. Pleumeekers
28-10-2022

Zuinig en stoer! Aygo X: zuinig en stoer. Hij rijdt verrassend robuust. Blij met mijn aankoop bij Drent in Almelo, waar de verkoper luistert met aandacht en relevante informatie geeft.

Miranda T.
10-10-2022

Persoonlijk, maar to the point ! Het contact is prettig en gericht op de vraag en er worden geen praatjes eromheen gehouden

J.H.A. B
07-10-2022

Goede service Goede service en uitleg

Toyota eigenaar
18-08-2022

goede serice ben te vreden

J.A. N
14-08-2022

Geweldig bedrijf, goede ontvangst, meteen ?? Ik heb er een behoorlijk stuk voor moeten rijden maar dat was zeker de moeite waard, geweldig bedrijf, vriendelijk zowel ontvangst als hulp van de verkoper, goede kennis van zaken. Een echte aanrader dus.

M.L. V. Eijk
05-08-2022

Bijzonder prettige bediening Het serviceaanbod en de ontvangst is prima en de koffie ook

Toyota eigenaar
22-07-2022

Eerlijk bedrijf Eerlijk in apk, alleen wel vaak kenteken verlichting stuk;)

Frank
05-07-2022

Meedenken Goed meegedacht bij onderhoud

Toyota eigenaar
21-06-2022

Altijd weer blij Ik ben iedere keer weer verbaast als ik bij de dealer kom dat ik herkend wordt en met naam wordt aangesproken. Ik vind dat knap en het maakt mij iedere keer weer blij. Echt een pluim voor de medewerkers van autobedrijf Drent!

Eugène G.
16-06-2022

Constant hoge servicegraad Op basis van jarenlange ervaring met deze garage kan ik stellen dat ze een constante hoge servicegraad hebben gelijk de prestaties van de auto's

C.W. A
07-06-2022

garage met vakmanschap en goede service/hospitality garage met vakmanschap en goede service/hospitality

F.J.B. K
03-06-2022

Perfecte dealer Toyota Drent is " gewoon" een topdealer! Vakmensen en uitermate klantgericht en vriendelijk.

Fons Poppe
01-06-2022

Top bedrijf. Het bedrijf heeft de administratie en organisatie zeer goed in orde. Hierdoor geeft het bedrijf zijn klanten bij binnenkomst direct het gevoel dat de klant koning is. Dit gevoel wordt telkens weer waar gemaakt, jaar in jaar uit.

J. K
07-04-2022

Goede service en vriendelijke mensen

J. G
29-03-2022

Prima service met klein aandachtspuntje Prima service, inclusief gratis update navigatiesysteem. Daar was ik blij mee! Aandachtspuntje: het wassen van de auto had beter gekund.

Jan Goorhuis
24-03-2022

Top bedrijf, in een woord geweldig!

Frank Pols (Borne)
15-07-2021

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop het autobedrijf omgaat met de klant. Ook de snelle service als er een probleem is stel ik zeer op prijs.

Henk Stapper (Almelo)
15-07-2021

Betrouwbaar, kundig.

Henk (Hengelo )
15-07-2021

Prima service en het is in de buurt.

Wichard Prinsen (Vriezenveen)
09-07-2021

Ik ben met alles zeer tevreden, voor mij kan het niet beter en ik ben blij met mijn nieuwe aankoop.

Jh moddejonge (Almelo)
30-06-2021

Betrouwbare partner op autogebied, vriendelijk, voorkomend, competent.

Wolter Klimbie (Almelo)
30-06-2021

Vriendelijk, correct en komt afspraken na.

Evert Voortman
23-06-2021

Betrouwbaar.

A laarman (Vriezenveen )
21-06-2021

Vakkundig en vriendelijk personeel.

W. Weinreder
21-06-2021

Zeer tevreden.

C.Visser (Vroomshoop)
03-06-2021

Ik word hier altijd zeer vriendelijk, correct en deskundig geholpen zonder dat dit “over de top” is. Alles komt gemeend over en voel me hier echt klant.

H.J. Vissia (Almelo)
27-05-2021

Volledig tevreden. Professioneel, top.

Dhr. A .Lubbers (Almelo)
19-05-2021

Toyota-dealer Drent heeft ons keurig geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto en de inruil van onze oude auto. Alle vragen die we hadden zijn netjes beantwoord. We zijn zeer tevreden over onze RAV4 en we hopen er nog lang plezier van te hebben.

D
14-04-2021