Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

556 beoordelingen - Powered by TNS

Cliént-vriendelijke behandeling. Zie ook eerdere toelichtingen Werkzaamheden worden altijd correct en tegen redelijke prijs uitgevoerd.

Gert Schoeman (Vriezenveen)
06-12-2019

Goede sevice en vriendelijk personeel

Dhr. A van der Weide (Vriezenveen)
06-12-2019

Mijn ervaringen met autobedrijf K. Drent Almelo B.V. zijn alleen maar positief. Ik kan geen enkel punt benoemen die ik niet als positief heb ervaren. De service, de klantvriendelijkheid van al het personeel is zeer goed.Het kostenplaatje van een service-beurt en de eventueel bijkomende onvoorziene kosten die zich aanbieden bij een service beurt worden goed met de klant besproken, zodat achteraf het bedrag van de nota ook overeenkomstig is, Alles is gewoon weg perfect geregeld.

Heer J.Kloen (Almelo)
04-12-2019

Zeer goede service en netjes behandeld .De koffie staat altijd klaar.

Eisen (Almelo)
27-11-2019

het is goed

w.engbers (almelo)
27-11-2019

omdat ze eventuele afspraken nakomen.

Hr. w.seinen (Wieden)
19-11-2019

Helpen vlot, vriendelijk, vaklieden.

mevr. Jansen (vriezenveen)
07-11-2019

Vriendelijk, klantgericht, goed bereikbaar, geeft vertrouwen.

Freek Drenth (Borne)
07-11-2019

We zijn zeer tevreden: er wordt meegedacht over de uit te voeren reparaties, uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en gekeken naar alternatieven (banden bijvoorbeeld). Het personeel is aardig, behulpzaam en correct. Monteurs doen hun werk naar volle tevredenheid!

J.G.L. Van Oosterom-Nawijn (Almelo)
07-11-2019

Goede gastvrije ontvangst bij eerste binnenkomst. Kreeg eerst voldoende ruimte om even rond te kijken, zonder hinderlijk lastig gevallen te worden. Vanaf eerste moment van contact met de verkoper had hij alle tijd voor mij en gaf hij alle tijd en aandacht aan mij die ik graag wilde. Ook na de koop van de auto bleef de after sales goed. Kortom ZEER TEVREDEN!

Albert Bosklopper (Borne)
01-11-2019

Zeer goed geadviseerd, geen agressieve verkoper maar goede adviseur, ook aftersales in orde.

Roel en Janny (Almelo)
01-11-2019

Klantvriendelijk en goede services.

M. Meijer (Wierden)
29-10-2019

Toyota Drent ken ik als een betrouwbaar bedrijf met prima service en een klantvriendelijke en persoonlijke benadering.

familie Poot (Almelo)
23-10-2019

Mooi auto,s goede uitleg bij nieuwe aankoop .dus deze garage blijft het voor mij .

Bennie Brunink (Vriezenveen)
16-10-2019

Prima geholpen. Alles volgens afspraak geregeld.

K. van Dijk (Enter)
16-10-2019

De medewerkers bij Drent Almelo zijn in mijn ogen deskundig en tevens zeer vriendelijk.Ze geven goed advies en zijn niet opdringerig.

Cor van Oostende (Almelo)
09-10-2019

De vriendelijke ontvangst en benadering, men is geen nummer.

M.Bijenhof (Almelo)
09-10-2019

Een heel prettig bedrijf met uiterst vriendelijke medewerkers.

Eugène G. (Enschede)
03-10-2019

Kundig en correct.

Lamberts (Almelo)
03-10-2019

Correcte behandeling. Goede uitleg over de gedane werkzaamheden.

A. Schröder
03-10-2019

Vriendelijk en correct.

Frans Bergsma (Borne)
26-09-2019

Vriendelijke medewerkers en service gericht. Netjes gebeld over de reparatie die nodig was voor de apk.

Mevr Stokman
26-09-2019

Betrouwbare en vriendelijke personen. Goede service

Herman Hazelhorst (Almelo )
24-09-2019

Bedrijf komt o.k. over. Relaxed wachtruimte. Koffie. Vertegenwoordigd een betrouwbaar merk.

Staman (Rijssen)
24-09-2019

Klantvriendelijk en meedenken met de klant

Jan brinkmans (Markelo )
24-09-2019

Gaat goed.

alberts johan (vriezenveen)
23-09-2019

-

Dangremond (Rijssen)
20-09-2019

Ik ben in de eerste plaats heel gevoelig voor een eerste indruk en ten tweede ben ik heel trouw aan een bedrijf. Binnen mijn budget kon ik bij mijn vorige dealer helaas niet slagen dus de lat voor de nieuwe dealer lag hoog. Toyota Drent voldeed aan mijn verwachtingen maar daarin verwacht ik zeker continuïteit. Daarvoor in ruil krijgt Drent mijn vertrouwen. Ik hoop, nee, ik verwacht een goede keuze te hebben gemaakt. De eerste indrukken zijn goed!

Henk Schottert (Hengelo)
20-09-2019

Klantvriendelijkheid.Prima kennis van zaken.Prima uitstraling van het bedrijf.

Mw.J.Mulder (Vriezenveen)
06-09-2019

Al 40 jaar een zeer tevreden klant, mijn eerste klacht laat nog steedsop zich wachten, ik kan het bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen.

Dhr. G. Busselman (Almelo)
03-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.