Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

586 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service, goede behandeling, goede uitleg van wat er moest gebeuren aan de auto, goede vakmensen, direct prijsopgave.

HGERMAN WEMEKAMP (WESTERHAAR)
30-03-2020

Tevreden.

Zwier Schippers (Rijssen)
26-03-2020

Ik word hier zeer goed en vriendelijk geholpen, ook als je voor een goedkoper model kiest.

A.Donkersloot (Nijverdal )
23-03-2020

Toyota Drent is een prima garage waar ze doen wat ze beloven.

G.J. Pluimers (Enter)
20-03-2020

Ze zijn niet volmaakt, maar komen in de buurt.

Henny, H.E. Hulst (Almelo)
19-03-2020

Goede kennis en vriendelijk.

Dhr.Kelder (Twenterand)
17-03-2020

Afspraken nagekomen.

T.Jansen (Almelo)
13-03-2020

Snel geholpen goede service, altijd mogelijk om een proefrit te maken.

J.T.A. Heuvink (Almelo)
05-03-2020

Deze mensen denken meer aan de klanten dan aan zichzelf.

Piet (Almelo )
05-03-2020

Heb helemaal geen klachten. Voel me er EEG.

Mevr.kootstra (Almelo)
05-03-2020

De hele entourage en alles wat erbij komt, hulde

Fam. B.E. de Witt
03-03-2020

meteen de klacht moeten repareren en niet na 3jaar en dan met een rekening komen.

de vries (almelo)
28-02-2020

Van begin bij aankoop van de eerste C-HR en nu de tweede aankoop zijn we heel tevreden over de Toyota service.

Henk Overweg (Vriezenveen)
19-02-2020

Zeer klantvriendelijk, deskundig personeel, alleen laatste klacht/reparatie niet naar tevredenheid uitgevoerd

Roesink (Enschede )
18-02-2020

Prima garage, goede service, altijd vriendelijk geholpen.

J.mikkers (Almelo)
07-02-2020

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Vanaf het moment dat je iemand aan de telefoon hebt tot in de werkplaats, heb ik het gevoel gekregen dat er meegedacht wordt in oplossingen.

Arjen Voortman (Rijssen)
05-02-2020

uitstekende service, werkzaamheden altijd naar tevredenheid uitgevoerd

Heidi Jansen (Almelo)
05-02-2020

Bijzonder klantvriendelijk bedrijf, waar je altijd met de grootste zorg en correct wordt geholpen. Kortom een voorbeeldig bedrijf.

Dhr. G.J.H.F Steenbergen (Almelo)
31-01-2020

Goede service

Martijn (Vriezenveen)
31-01-2020

Al vele jaren klant bij deze dealer. Zeer tevreden over de wijze waaop we altijd worden behandeld door ALLE medewerkers! Prettige manier van de koop van een auto en de wijze waarop afspraken worden nagekomen. Dat alles met een prima product: Toyota!

H. Busch (Haaksbergen )
29-01-2020

Goede verhouding prijs en kwaliteit & prettig contact.

Dhr. R. Lentink (Vriezenveen)
24-01-2020

Goed geholpen

H Kruiskamp (Vriezenveen)
17-01-2020

prima uitleg goede inruilprijs

Bart Oosterkamp (Almelo)
08-01-2020

Eerlijk en betrouwbare service. Komen altijd hun afspraken na. Lekker handig een Toyota dealer in de buurt.

Wichard Prinsen (Vriezenveen )
30-12-2019

Eerlijk bedrijf en goede monteurs.

R. Henstra (Almelo)
30-12-2019

Altijd vriendelijk en zeer correct. Zo betrouwbaar als het merk zelf. Echt een aanrader.

Henjo (Vriezenveen)
18-12-2019

Omdat ik goed geholpen ben.Ik heb een lease auto aangeschaft bij toyota Peterman in Oldenzaal maar dit is makkelijker omdat ik in Almelo woon.

Martin Haakmeester (Almelo)
18-12-2019

Klant vriendelijk en fijne hulp bij onderhoud auto

Mevr flinkers (Bore)
18-12-2019

goede keurige behandeling

Henk Eshuis (Almelo)
18-12-2019

kundig en adequaat onderhoud van mijn autoen sympathieke bejegening van mij als klant

André Zandbelt (Almelo)
18-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.