Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

556 beoordelingen - Powered by TNS

Zie vorige toelichting.

J.A.Jonkers (Nijverdal)
22-05-2019

klantvriendelijk en goede service

G-J Venema (Almelo)
22-05-2019

Goed dealerschap waar je op aankunt een aanrader voor toekomstige klanten.

H. Botter (Vriezenveen )
16-05-2019

Sinds 1998 rij ik Toyota en dat is me uitstekend bevallen. In al die jaren nooit pech hulp nodig gehad. Koffie staat altijd klaar. Vragen worden goed beantwoord. Gewoon een fijne zaak met uitstekende medewerkers.

Dirk de Wilde (Rijssen)
16-05-2019

Goede service en vakmanschap.

Kroes (Wierden)
16-05-2019

Goede en professionele behandeling.

J. Berkenbosch (Almelo)
16-05-2019

ondergetekende is zeer tevreden over de TOYOTA - garage DRENT Almelo

M.ZWALF TUBBERGEN (TUBBERGEN)
10-05-2019

Bijzonder prettige betrouwbare mensen.

Mw. E.. Nillessen (Westerhaar)
08-05-2019

Professionele afhandeling .

Dhr.Roelofsen (Vriezenveen)
03-05-2019

Kwaliteit, service en prettig contact.

R. Lentink
03-05-2019

Vriendelijk. Deskundig. Veel inspanning verricht om een klein probleem op te lossen.

Gerrit Hendriks (Almelo)
03-05-2019

Niet alleen de ontvangst, maar ook de uitvoering van de werkzaamheden wordt ingevuld door vriendelijk, vakkundig en professionele medewerkers. Je merkt de waardering voor de klant. Prima!

R.S. Jorritsma (Holten)
03-05-2019

Service beurt direct gedaan ondanks geen afspraak hiervoor maar wel een afspraak staan voor winter banden wisselen.

Wittenberg (Vriezenveen)
24-04-2019

we worden altijd hartelijk ontvangen en goed te woord te staan. De mensen zijn goed vakkundig, zowel bij de receptie als in de werkplaats.

Dhr. A. Lubbers (Almelo)
24-04-2019

Vriendelijk en vooral in de werkplaats en correct met de gemaakte afspraken.

Jos Schröder (Almelo)
18-04-2019

Goede betrouwbare dealer, geeft deskundig advies en praat je niet iets aan. Goede service, een onverwachte spoedklus wordt kordaat opgepakt.

Dhr. C. Emons (Almelo)
09-04-2019

Al jaren trouwe klant. Als ik bel hoef ik weinig uit te leggen of te vragen. Wordt altijd prettig geholpen. Leen auto hoef al niet meer om te vragen. Laatste keer zelfs een echte leenauto en geen oudje die er toevallig staat. Kortom zeer prettige ervaringen met hen. Enigste nadeel dat ik kan bedenken is dat het steeds duurder wordt. Maar ja wat niet.

Klant (Rijssen)
09-04-2019

Ik ben bij Drent geweest vanwege de update van het navigatiesysteem. Dus is keurig uitgevoerd.

Dhr E.D. Wetering (Wierden)
09-04-2019

Een bedrijf die zijn afspraken nakomt. Vakkundig personeel die oog heeft voor de klant.

AWJJ Taverne (Haaksbergen)
09-04-2019

al jaren goede ervaringen ,betrouwbaar ,correct en klantvriendelijk!!

Mevr M.G Gouman (Hengelo)
06-03-2019

Heldere afspraken met goede monteurs die altijd helder advies geven niet voor niets al jaren klant.

J.W. Brinkman (Rijssen)
20-02-2019

De klantvriendelijkheid is optimaal: mensen van de verkoop en werkplaats denken volop mee bij aan-verkoop auto of reparaties. Altijd zeer vriendelijk.

Gineke van Oosterom (Almelo)
20-02-2019

erg tevreden.

Heidi Jansen (Almelo)
14-02-2019

Ik word hier uitstekend behandeld, juiste prijs wordt vooraf gegeven en men houdt zich er ook aan. Vriendelijk en correct personeel !

George Lommers (Wierden)
13-02-2019

Prima garage met deskundig / vriendelijk personeel

ten Voorde (Enschede)
13-02-2019

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers, zowel in de werkplaats als in de showroom!

N. Weegerink
01-02-2019

We zijn zeer tevreden elke keer dat wij langs gaan bij Toyota Drent in Almelo. Of het voor een beurt is of voor een nieuwe auto of voor iets anders.

Mw T. Hurkmans (Hengelo)
01-02-2019

Toyota Drent is een zeer vriendelijk, accuraat en klantgericht bedrijf. Ze leveren altijd een stuk kwaliteit af. De medewerkers zijn top.

G.J.H.F.Steenbergen (Almelo)
01-02-2019

Netjes, vriendelijk, deskundig

K haverslag (Rijssen)
25-01-2019

Vriendelijk en snel geholpen!

Peter Botter (Westerhaar)
23-01-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.