9,2
602 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

602 beoordelingen - Powered by TNS

Prima geholpen. Alles volgens afspraak geregeld.

K. van Dijk (Enter)
16-10-2019

De medewerkers bij Drent Almelo zijn in mijn ogen deskundig en tevens zeer vriendelijk.Ze geven goed advies en zijn niet opdringerig.

Cor van Oostende (Almelo)
09-10-2019

De vriendelijke ontvangst en benadering, men is geen nummer.

M.Bijenhof (Almelo)
09-10-2019

Een heel prettig bedrijf met uiterst vriendelijke medewerkers.

Eugène G. (Enschede)
03-10-2019

Kundig en correct.

Lamberts (Almelo)
03-10-2019

Correcte behandeling. Goede uitleg over de gedane werkzaamheden.

A. Schröder
03-10-2019

Vriendelijk en correct.

Frans Bergsma (Borne)
26-09-2019

Vriendelijke medewerkers en service gericht. Netjes gebeld over de reparatie die nodig was voor de apk.

Mevr Stokman
26-09-2019

Betrouwbare en vriendelijke personen. Goede service

Herman Hazelhorst (Almelo )
24-09-2019

Bedrijf komt o.k. over. Relaxed wachtruimte. Koffie. Vertegenwoordigd een betrouwbaar merk.

Staman (Rijssen)
24-09-2019

Klantvriendelijk en meedenken met de klant

Jan brinkmans (Markelo )
24-09-2019

Gaat goed.

alberts johan (vriezenveen)
23-09-2019

-

Dangremond (Rijssen)
20-09-2019

Ik ben in de eerste plaats heel gevoelig voor een eerste indruk en ten tweede ben ik heel trouw aan een bedrijf. Binnen mijn budget kon ik bij mijn vorige dealer helaas niet slagen dus de lat voor de nieuwe dealer lag hoog. Toyota Drent voldeed aan mijn verwachtingen maar daarin verwacht ik zeker continuïteit. Daarvoor in ruil krijgt Drent mijn vertrouwen. Ik hoop, nee, ik verwacht een goede keuze te hebben gemaakt. De eerste indrukken zijn goed!

Henk Schottert (Hengelo)
20-09-2019

Klantvriendelijkheid.Prima kennis van zaken.Prima uitstraling van het bedrijf.

Mw.J.Mulder (Vriezenveen)
06-09-2019

Al 40 jaar een zeer tevreden klant, mijn eerste klacht laat nog steedsop zich wachten, ik kan het bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen.

Dhr. G. Busselman (Almelo)
03-09-2019

Goede service, een eerlijk advies en natuurlijk lekkere koffie!

A.J. Schutte (Hengelo)
03-09-2019

Prettig bedrijf, heldere en duidelijke communicatie en doen wat is afgesproken.

De heer B. Voortman (Almelo)
23-08-2019

daar personeel open en eerlijk is en alles in overleg met client

B Vijn (Delden)
14-08-2019

Een zeer professioneel bedrijf en tegelijk een buurt garage waar de klant ook nog een goede bekende is,kopje koffie babbeltje en in de tussentijd wordt je voertuig professioneel en vakkundig onderhouden.

Dhr. S van Eenige (Hengelo ov)
14-08-2019

Prima service, betrouwbaar adres

Jac
07-08-2019

Meer dan 40 jaar een zeer tevreden klant

Werner Hof
07-08-2019

uitstekende service

w.g den Hartog (Kootwijkerbroek)
23-07-2019

Snelle offerte, luisteren nr klant, goede inruilprijs, aan het goede adres vr degelijke zuinige auto.

Hester Lourens (Almelo)
23-07-2019

Fijn zo’n vriendelijke dealer in je eigen stad die gemaakte afspraken nakomt!

E Hobbelt (Almelo)
23-07-2019

Krijg al jarenlang een goede service. Staat altijd voor je klaar met een eerlijk en goed advies. In bijna 30 jaar dat ik klant ben nog nooit 1 probleem gehad. Uitstekend autobedrijf met een uitstekend merk.

Teun Biglaar (Westerhaar)
23-07-2019

Zakelijk en eerlijk. Staan open voor alles wat ik heb voorgesteld. Al bij al, mocht ik weer een andere Toyota willen kopen,dan ga ik zeker terug naar autobedrijf Drent.

Dhr. B.E. de Witt
23-07-2019

Het was mijn eerste kennismaking met autobedrijf Drent en door het enthousiaste welkom en leuke gezellige interactie met de verkoper direct besloten om tot aankoop over te gaan van de nieuwe Corolla!TOP!

Eugène Goeting (Enschede)
23-07-2019

Deskundig en klantvriendelijke benadering met aandacht voor persoonlijk contact. Super dealer!

Gerard Altena (Almelo)
23-07-2019

Al jaren vaste klant. Goed en kundig geholpen. Service prima

mw. B.D. ter Steege (Wierden)
23-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.