9,2
656 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaas Drent

9,2

656 beoordelingen - Powered by TNS

Kom er al jaren, goeie service.

Johan hoff (Vriezenveen)
29-04-2020

Zeer goede service en vriendelijke mensen.

Gerrit Drenthen (Vroomshoop)
23-04-2020

Zeer vriendelijk personeel en service gericht. De showroom is netjes, wel een beetje saai.

Ronald
23-04-2020

Klantvriendelijk, correcte behandeling, goede ontvangst, spontane verkoper(s). Keurige aflevering en uitleg nieuwe auto.

Frank Groeneveld (Enter)
23-04-2020

Ze reageren snel, zijn aardig, goede service.

Ger Soer (Enschede)
17-04-2020

Snel persoonlijk en adequaat.

Rob (Almelo )
17-04-2020

Informele sfeer. Zeer vriendelijk personeel. Kennis van zaken. Mooie showroom.

H. Wijnholds (Almelo )
17-04-2020

Zeer tevreden en een goede service.

Boom A
17-04-2020

Nette en vriendelijk benadering

Ben de Vries (Almelo)
17-04-2020

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk.

Mevr M.G Gouman (Hengelo)
17-04-2020

Goede service, goede behandeling, goede uitleg van wat er moest gebeuren aan de auto, goede vakmensen, direct prijsopgave.

HGERMAN WEMEKAMP (WESTERHAAR)
30-03-2020

Tevreden.

Zwier Schippers (Rijssen)
26-03-2020

Ik word hier zeer goed en vriendelijk geholpen, ook als je voor een goedkoper model kiest.

A.Donkersloot (Nijverdal )
23-03-2020

Toyota Drent is een prima garage waar ze doen wat ze beloven.

G.J. Pluimers (Enter)
20-03-2020

Ze zijn niet volmaakt, maar komen in de buurt.

Henny, H.E. Hulst (Almelo)
19-03-2020

Goede kennis en vriendelijk.

Dhr.Kelder (Twenterand)
17-03-2020

Afspraken nagekomen.

T.Jansen (Almelo)
13-03-2020

Snel geholpen goede service, altijd mogelijk om een proefrit te maken.

J.T.A. Heuvink (Almelo)
05-03-2020

Deze mensen denken meer aan de klanten dan aan zichzelf.

Piet (Almelo )
05-03-2020

Heb helemaal geen klachten. Voel me er EEG.

Mevr.kootstra (Almelo)
05-03-2020

De hele entourage en alles wat erbij komt, hulde

Fam. B.E. de Witt
03-03-2020

meteen de klacht moeten repareren en niet na 3jaar en dan met een rekening komen.

de vries (almelo)
28-02-2020

Van begin bij aankoop van de eerste C-HR en nu de tweede aankoop zijn we heel tevreden over de Toyota service.

Henk Overweg (Vriezenveen)
19-02-2020

Zeer klantvriendelijk, deskundig personeel, alleen laatste klacht/reparatie niet naar tevredenheid uitgevoerd

Roesink (Enschede )
18-02-2020

Prima garage, goede service, altijd vriendelijk geholpen.

J.mikkers (Almelo)
07-02-2020

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Vanaf het moment dat je iemand aan de telefoon hebt tot in de werkplaats, heb ik het gevoel gekregen dat er meegedacht wordt in oplossingen.

Arjen Voortman (Rijssen)
05-02-2020

uitstekende service, werkzaamheden altijd naar tevredenheid uitgevoerd

Heidi Jansen (Almelo)
05-02-2020

Bijzonder klantvriendelijk bedrijf, waar je altijd met de grootste zorg en correct wordt geholpen. Kortom een voorbeeldig bedrijf.

Dhr. G.J.H.F Steenbergen (Almelo)
31-01-2020

Goede service

Martijn (Vriezenveen)
31-01-2020

Al vele jaren klant bij deze dealer. Zeer tevreden over de wijze waaop we altijd worden behandeld door ALLE medewerkers! Prettige manier van de koop van een auto en de wijze waarop afspraken worden nagekomen. Dat alles met een prima product: Toyota!

H. Busch (Haaksbergen )
29-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.